Header Signerie 10 Euro verzending

Krijtbord voor Buiten 40x80cm

€ 29,99
Krijtbord voor Buiten 40x80cm
Excl. BTW: € 29,99 Incl. BTW: € 36,29
In voorraad
  • Koop 3 of meer voor € 23,99 (€ 29,03 incl. BTW) per stuk en bespaar 21%

Voordelen

Type: Krijtbord voor Buiten
Formaat: 40x80 cm
Materiaal: Krijtplaat voor buiten
Dikte: 5 mm
Beschrijfbaar: Krijt en Krijtstiften
Toepassing: Beide zijden te beschrijven

Onze krijtborden die speciaal voor buitengebruik zijn, zijn uniek in ons land. Het bijzondere materiaal van het Krijtbord voor Buiten maakt dat dit bord bestand is tegen weer en wind: regendruppels of het zonnige weer hebben geen invloed op dit krijtbord! Het Krijtbord voor Buiten is langs de randen voorzien van een speciale beschermlaag, die ervoor zorgt dat het bord waterdicht is.

Het krijtbord is geschikt om op verschillende manier opgehangen te worden. Of u dit nu doet met uw eigen boor of met de handige afstandhouders uit onze winkel, het kan allemaal makkelijk en snel met behulp van de bijgevoegde schroeven en een handige handleiding. Ook is het krijtbord geschikt om op andere manieren aan uw muur opgehangen te worden, bijvoorbeeld door middel van opplakken of vastkitten.

Krijtbord voor Buiten is aan weerszijden van het bord te beschrijven met krijt en krijtstift. Vegen en zoomen komen op dit bord niet voor!

Naast de vele formaten waarin wij de borden aanbieden, leveren wij ook krijtborden op maat. Als u de gewenste maten doorgeeft via verkoop@signerie.nl

zullen wij spoedig een offerte naar u sturen. Ook voor advies staan wij voor u klaar!

Voor u wellicht ook interessant

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.