Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Zoekt u een krijtbord?

Welkom bij de Krijtbordenhandel van Signerie, dé specialist op het gebied van krijtborden. In onze webshop vindt u alles wat u zoekt: een krijtbord, een magnetisch krijtbord, krijtbordjes, krijtstiften en nog veel meer! Ideaal te gebruiken voor thuis, op kantoor of in horecagelegenheden. Wilt u een krijtbord buiten gebruiken? Dit kan ook!

Krijtborden in diverse soorten en maten

Elk krijtbord van Signerie komt in vele soorten en maten. Zo vindt u er onder andere het magnetisch krijtbord, krijtstickers magnetisch, krijtstoepborden en het krijtbord steigerhout.

Krijtbord op maat bestellen

Bent u op zoek naar een groot krijtbord of een formaat krijtbord wat er niet bij staat? Uiteraard leveren wij ook krijtborden op maat! Kijk op onze 'Krijtbord op maat' pagina voor de mogelijkheden.

Artwork aanleveren: Helder en duidelijk

Een korte en simpele uitleg, daar houden we van bij Signerie. Hieronder een kort overzicht van belangrijke punten:

- Artwork ontvangen we graag in een drukklaar PDF bestand. Twijfelt je over het bestand dat je gaat aanleveren? Bij Signerie bieden wij gratis DTP aan in de vorm van kosteloos controleren van het PDF-betand en doorvoeren van kleine wijzigingen om deze drukklaar te maken.

- Let op de juiste formaten. Onderaan deze pagina kun je meer informatie vinden over de formaten. Hulp: Lukt het niet? Geen probleem, stuur het op en wij helpen je indien dit kan.

Signerie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor spel- en typfouten die door u zijn gemaakt bij aanlevering.

 

Extra toelichting:

Anders aanleveren: Je kunt het bestand ook aanleveren als een Adobe Illustrator bestand (met snijtekens), EPS bestand (met snijtekens), JPG bestand of TIFF bestand (met snijtekens).

Lettertype: Wij ontvangen graag alles in lettercontouren, wanneer dit niet het geval is bestaat de kans op verschuivingen en/of verspringing.

WeTransfer gebruiken voor het uploaden.

Via de uploadsite www.wetransfer.com kun je bestanden eenvoudig en snel naar ons toesturen. Volg het stappenplan hieronder:

 

Wetransfer upload signerie

Stap 1: Open de website www.wetransfer.com en voeg uw bestand(en) toe door op het + teken te klikken.

Stap 2: Vul bij “Vul de ontvanger(s) hier in" verkoop@signerie.nl in.  

Stap 3: Voeg in de balk onder “Vul de ontvanger(s) hier in” jouw eigen e-mail adres toe.

Stap 4: Vul bij “Typ je bericht (optioneel)” het bestelnummer in dat bij jouw bestelling hoort.

Stap 5: Klik op “Transfer” om uw bestand te versturen. Je krijgt vervolgens bericht als wij jouw bestand in goede orde hebben ontvangen. 

 

Posters

Posters 

Snijmarge

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten, waarbij altijd rekening moet worden gehouden met een marge van 3 mm aflopen aan alle zijden. Dit betekent dat alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij moeten zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Lijnen mogen niet dunner zijn dan 0,25 pt en negatieve lijnen dienen tenminste een dikte van 0,5 pt te hebben.

Kleuren

Full-color bestanden moeten worden opgemaakt in CMYK. Dit betekent dat PMS kleuren bij full-color drukwerk worden omgezet naar CMYK. Alle afbeeldingen (pixelbestanden) dienen in de geplaatste grootte een resolutie van tenminste 300 DPI te hebben om het beste resultaat te kunnen garanderen. Bestanden met een lagere resolutie verliezen namelijk kwaliteit in het drukwerk.

Banners

 

Banners

Snijmarge

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten, waarbij altijd rekening moet worden gehouden met een snijmarge van 3mm aan alle zijden. Tijdens het productieproces wordt deze 3mm  afgesneden. Bovendien moet er rekening worden gehouden met een extra marge van 5 cm aan de onderkant van het ontwerp. Deze 5 cm marge is bevestigd aan het oprolsysteem en verdwijnt in de cassette.

Tafel banners

Deze leveren wij in A4 en A3 formaat en we vragen de bestanden iets groter aan te leveren, namelijk op de volgende manier:

A4 (21cm x 29,7cm): Het bestand lever je aan in pdf met de maat 21,2cm x 31,7cm (2cm verdwijnt in de casette)

A3 (29,7cm x 42cm): 29,9cm x 44cm in PDF


Kleuren

Full-color bestanden moeten worden opgemaakt in CMYK. Dit betekent dat PMS kleuren bij full-color drukwerk worden omgezet naar CMYK. Alle afbeeldingen (pixelbestanden) dienen in de geplaatste grootte een resolutie van tenminste 150 DPI te hebben om het beste resultaat te kunnen garanderen. Bestanden met een lagere resolutie verliezen namelijk kwaliteit in het drukwerk.

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.