Header Signerie 10 Euro verzending

Advies over krijtborden

Wij van Krijtbordenhandel helpen u graag op weg met een aantal tips over krijtborden. We leggen u uit hoe u een krijtbord schoon maakt en of u een krijtbord met stiften kunt beschrijven.

Kan ik mijn krijtbord ook beschrijven met krijtstiften?

Al onze krijtborden zijn geschikt om te beschrijven met krijtstiften. Heeft u zelf een krijtbord gemaakt met bijvoorbeeld krijtverf? Houd er dan rekening mee dat tekst na verwijdering nog te zien kan zijn op een poreuze ondergrond.

Hoe maakt u een krijtbord schoon?

Heeft u een krijtbord en beschrijft u deze regelmatig met een nieuwe tekst? Dan vraagt u zich vast af hoe u het krijtbord het gemakkelijkst schoon krijgt. Wij hebben een handige tip voor u.

Benodigdheden

  • Emmer
  • Azijn
  • Water
  • Spons of doek
  • Zachte droge doek

Verzamel in een emmer een beetje azijn en verdun dit met water. Maak een doek of spons vochtig met het azijn mengsel en maak doormiddel van cirkelvorige bewegingen het krijtbord schoon. Spoel de doek of spons uit en herhaal deze handeling met alleen water. Hierna kunt u met een zachte droge doek het krijtbord afdropen.

Let op: zoals u misschien is opgevallen verkopen wij geen krijtbord cleaner. Veel van deze producten werken erg agressief en zijn ontzettend slecht voor het milieu. Dit heeft ons doen besluiten deze producten niet op te nemen in ons assortiment.

 

Komt u er niet uit?

Ons team denkt graag met u mee, om zo tot een optimale oplossing te komen.

Ons verkoopteam is bereikbaar op 085-4890032, of per mail op verkoop@signerie.nl.

 

Populaire krijtborden:

Krijtstoepbord Vintage Krijtstoepborden Vintage Krijtborden

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.