Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Zoekt u een krijtbord?

Welkom bij de Krijtbordenhandel van Signerie, dé specialist op het gebied van krijtborden. In onze webshop vindt u alles wat u zoekt: een krijtbord, een magnetisch krijtbord, krijtbordjes, krijtstiften en nog veel meer! Ideaal te gebruiken voor thuis, op kantoor of in horecagelegenheden. Wilt u een krijtbord buiten gebruiken? Dit kan ook!

Krijtborden in diverse soorten en maten

Elk krijtbord van Signerie komt in vele soorten en maten. Zo vindt u er onder andere het magnetisch krijtbord, krijtstickers magnetisch, krijtstoepborden en het krijtbord steigerhout.

Krijtbord op maat bestellen

Bent u op zoek naar een groot krijtbord of een formaat krijtbord wat er niet bij staat? Uiteraard leveren wij ook krijtborden op maat! Kijk op onze 'Krijtbord op maat' pagina voor de mogelijkheden.

Klantenservice

Signerie is het bedrijf dat creatieve producten ontwikkelt voor zowel retail als eindconsument. Het unieke assortiment zorgt ervoor dat iedereen kan vinden wat aansluit bij zijn of haar wensen. Met zowel de ontwikkeling- en productieafdeling gevestigd in Nederland, is Signerie de creatieve partner die flexibiliteit biedt. Of u zich nu wilt onderscheiden van de concurrent qua aankleding en/of assortiment of juist op zoek bent naar dat ene unieke product voor in uw woning, Signerie biedt de uitkomst!

Stel uw vraag telefonisch

Signerie is met zijn jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk uw sparringpartner voor de perfecte eindoplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over het assortiment op onze website? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via het nummer: 085-4890032.

Liever mailen of gebeld worden?

Indien u uw vraag per e-mail wilt stellen, kunt u dit doen via verkoop@signerie.nl. Indien u teruggebeld wenst te worden, kunt u ook via de mail uw telefoonnummer bij ons achterlaten. Een van onze verkopers zal dan contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens:

Centraal magazijn Signerie

Ambachtsweg 6

2641 KS Pijnacker

 

Kvk nummer: 55694128

BTW nummer: NL8518.20.967.B.01

IBAN: NL98INGB0006109838

Swift: INGBNL2A

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.