Header Signerie 10 Euro verzending

Nieuws

Nieuwe Krijtborden Hout
20 februari 2018

Nieuw op de Krijtbordenhandel de Krijtborden Hout. Een serie van prachtige krijtborden die allen met de hand worden gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. De massief houten omlijsting zorgt ervoor dat de krijtborden een stoere en robuuste uitstraling krijgen.

Krijtborden en Horeca
17 januari 2018

Krijtborden en horeca, onlosmakelijk verbonden aan elkaar. In ieder restaurant hangt wel een krijtbord.Wij begrijpen wel waarom.

Eenvoudig krijtbord schoonmaken met handige tips
23 november 2017

Hoe maakt u nou het best en het snelst uw krijtbord schoon. Niks is vervelender dan strepen te blijven zien! Het beste schoonmaakmiddel voor krijtborden blijft water dit zorgt dat het krijt makkelijk loslaat en dat deze makkelijk te verwijderen is.

Krijtstiften multifunctioneel en makkelijk in gebruik
22 september 2017
Krijtstiften kent u misschien alleen als schrijfmiddel om op krijtborden te schrijven. Maar wat u waarschijnlijk niet wist, is dat u een krijtstift voor meer dan krijtborden alleen kunt gebruiken.
Leuke kleine krijtbordjes
1 september 2017

Bent u op zoek naar een klein krijtbordje? Bij krijtbordenhandel bent u aan het juiste adres. U kunt het krijtbordje gebruiken als een leuk menukaartje voor in uw restaurant of om een aanbieding te promoten in uw winkel. Of laat uw kinderen leuk boterkaas met eieren spelen. Zo kunt u op ons Leitje zowel uw actie schrijven of een een gerecht hierop op te serveren.

Nieuw Kinder Krijtborden
3 augustus 2017

Ons assortiment is nu nog uitgebreider! Nieuw Kinder Krijtborden in diverse soorten en maten. Wij hebben een leuke kinderspeeltafel van steigerhout met daarbij horende kinderstoelen. Daarnaast hebben wij een educatief bord, krijtbord huis en een waanzinnig krijtbord luchtballon.

Zoekt u een krijtbord voor buiten?
27 juli 2017

Bent u opzoek naar een krijtbord voor buiten? Bij krijtbordenhandel hebben wij dieverse maten krijtborden. Leuk als horeca krijtbord om uw menu op te tonen, of voor in de tuin zodat uzelf maar ook de kinderen leuke berichten en tekeningen kunnen achterlaten. De borden zijn speciaal voor buiten dus ze kunnen tegen wind en regen. Door een speciale beschermlaag aan de zijkanten zorgt deze dat het waterdicht is.

Bent u op zoek naar een krijtbord op maat?
6 juli 2017
Op zoek naar krijtborden op maat? Wij maken het voor u! Met ons uitgebreide assortiment, eigen lijstenmakerij en printafdeling heeft u ontelbare mogelijkheden, om een krijtbord volledig naar wens te laten maken en zijn krijtborden op maat geen probleem voor ons.
Krijtbord voor buiten aan de muur
11 mei 2017
Een krijtbord voor buiten aan de muur is niet alleen leuk voor kinderen om op te tekenen, het is ook nog eens bijzonder decoratief. Bij ons heeft u een enorme keuze uit verschillende formaten, dus waar u het krijtbord voor buiten ook voor wilt gebruiken, wij hebben altijd een passend formaat.
Magnetisch krijtbord steigerhout, decoratief en creatief
26 april 2017

Een magnetisch krijtbord steigerhout is niet alleen decoratief. Door de multifunctionaliteit kunt u ook creatief uit de voeten met deze krijtborden.

Bel Mij Terug

Krijtbord Hout Blank 70x90cm

Nieuwe Krijtstoepborden

Krijtbord Design It Yourself

Copyright 2018 Signerie B.V. Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.