Header Signerie 10 Euro verzending

Nieuws

Nieuw Kinder Krijtborden
3 augustus 2017

Ons assortiment is nu nog uitgebreider! Nieuw Kinder Krijtborden in diverse soorten en maten. Wij hebben een leuke kinderspeeltafel van steigerhout met daarbij horende kinderstoelen. Daarnaast hebben wij een educatief bord, krijtbord huis en een waanzinnig krijtbord luchtballon.

Zoekt u een krijtbord voor buiten?
27 juli 2017

Bent u opzoek naar een krijtbord voor buiten? Bij krijtbordenhandel hebben wij dieverse maten krijtborden. Leuk als horeca krijtbord om uw menu op te tonen, of voor in de tuin zodat uzelf maar ook de kinderen leuke berichten en tekeningen kunnen achterlaten. De borden zijn speciaal voor buiten dus ze kunnen tegen wind en regen. Door een speciale beschermlaag aan de zijkanten zorgt deze dat het waterdicht is.

Bent u op zoek naar een krijtbord op maat?
6 juli 2017
Op zoek naar krijtborden op maat? Wij maken het voor u! Met ons uitgebreide assortiment, eigen lijstenmakerij en printafdeling heeft u ontelbare mogelijkheden, om een krijtbord volledig naar wens te laten maken en zijn krijtborden op maat geen probleem voor ons.
Krijtbord voor buiten aan de muur
11 mei 2017
Een krijtbord voor buiten aan de muur is niet alleen leuk voor kinderen om op te tekenen, het is ook nog eens bijzonder decoratief. Bij ons heeft u een enorme keuze uit verschillende formaten, dus waar u het krijtbord voor buiten ook voor wilt gebruiken, wij hebben altijd een passend formaat.
Magnetisch krijtbord steigerhout, decoratief en creatief
26 april 2017

Een magnetisch krijtbord steigerhout is niet alleen decoratief. Door de multifunctionaliteit kunt u ook creatief uit de voeten met deze krijtborden.

Zoekt u een krijtbord voor buiten?
23 maart 2017

De lente is begonnen en dat geeft iedereen weer de kans om heerlijk in de tuin te genieten. Wel zo leuk om uw tuin te decoreren met een prachtig krijtbord voor buiten.

Krijtstickers en Magnetische Krijtstickers
14 maart 2017

De krijtsticker magnetisch is een leuk en speels product. U kunt de sticker overal in huis plakken en heeft geen magneetverf nodig dit scheelt weer een hoop geklieder. U kunt ieder egaal vlak en vetvrij oppervlak omtoveren tot een magnetisch krijtbord.

Magnetisch Krijtbord voor thuis
6 februari 2017

Breng sfeer in uw huis met één van onze hippe vintage magnetisch krijtborden steigerhout. Vergeet nooit meer een afspraak met dit handige bord. Een krijtbord in uw keuken om de boodschappen op te schrijven of op de kinderkamer zodat de kinderen hun creatieve kant kunnen tentoonstellen. Of hang uw foto's, to do list of recepten op het bord met onze diverse magneten. De magnetische krijtborden zijn te beschrijven met zowel krijtstiften als krijtjes.

krijtbord niet weg te denken uit horeca
16 december 2016

Het krijtbord is niet meer weg te denken uit de horeca en dat is niet zo raar. De eigenschappen van een krijtbord lenen zich perfect voor de horeca. Reclame's zijn eenvoudig weer te geven en te vervangen. Door creatief te zijn met krijtstiften, maakt u zelf eenvoudig uw unieke boodschap om de aandacht te trekken

Krijtbord is Hot
11 november 2016
Het krijtbord is hot! De meeste mensen denken bij een krijtbord vaak aan het oude stoffige bord waarop de leraar vroeger zijn aantekeningen op schreef. Tegenwoordig kom je krijtborden werkelijk overal tegen.
Bel Mij Terug

Kinder Krijtborden

Krijtbord Steigerhout 30x40cm

Krijtstoepbord Steigerhout

Krijtbord Design It Yourself

Copyright 2017 Signerie B.V. Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.