Gratis verzending vanaf €75,-

Schrijven op krijtbord

24 augustus 2018

Krijtbord schrijven

Een krijtbord geeft je als bedrijf de mogelijkheid om op een unieke manier de aandacht te trekken op een manier of stijl die bij jouw winkel past. Of het nu een pakkende tekst, een bijzondere tekening of een leuke woordspeling is.

Niet alleen voor bedrijven

Veel restaurants en cafés weten hun klanten te bereiken met een leuke tekening of pakkende slogan, maar ook thuis kun je een hoop leuke dingen doen met krijtjes of krijtstift. Je kunt het uiteraard functioneel gebruiken voor bijvoorbeeld notities, of om de kids om lekker mee te laten tekenen. Maar tegenwoordig komt een krijttekening ook steeds meer voor als decoratie in huis, vaak in de vorm van een inspirerende quote of gewoon een leuke tekening.

Of je nu als winkel wilt opvallen bij je klanten of je huis wilt opvrolijken, het leukste van een krijttekening is.. je kunt het helemaal zelf doen en de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos! Maar waar moet je beginnen?

Krijt of krijtstiften?

De eerste belangrijke afweging is: ga je voor je krijt of krijtstiften? Hoewel ze veel op elkaar lijken, zijn er toch een aantal verschillen. De verschillen hebben wij al eens besproken in het artikel Krijtjes of krijtstiften. Wij geven de voorkeur aan een krijtstift omdat deze strakkere lijnen geeft en diepere kleuren. Daarnaast kun je een krijtstift gebruiken voor meer dan alleen een krijtbord. Zo is het ook heel erg leuk deze te gebruiken voor een raam tekening.

Handige tips

Uiteraard is het van te voren belangrijk om te bedenken wat je wilt tekenen. Geen inspiratie? Pinterest staat vol met de meest uiteenlopende en creatieve teksten en tekeningen. Een aantal tips voor een goede tekening:

  • Schets eerst je ontwerp op papier. Zo kun je makkelijk je ontwerp bepalen en waar nodig nog aanpassen.
  • Meet je ontwerp van te voren uit. Gebruik een meetlint en schilders tape om je tekening perfect te laten passen.
  • Wil je moeilijke vormen of een patroon gebruiken dat vaker terug komt? Wanneer je op internet iets leuks tegen komt dat je wilt gebruiken, print en knip het uit zodat je het vervolgens kunt overtrekken.

Hulp nodig?

Extra hulp nodig bij het tekenen? Je kunt natuurlijk ook een set sjablonen aanschaffen, dan weet je zeker dat het goed gaat.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.