Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Zoekt u een krijtbord?

Welkom bij de Krijtbordenhandel van Signerie, dé specialist op het gebied van krijtborden. In onze webshop vindt u alles wat u zoekt: een krijtbord, een magnetisch krijtbord, krijtbordjes, krijtstiften en nog veel meer! Ideaal te gebruiken voor thuis, op kantoor of in horecagelegenheden. Wilt u een krijtbord buiten gebruiken? Dit kan ook!

Krijtborden in diverse soorten en maten

Elk krijtbord van Signerie komt in vele soorten en maten. Zo vindt u er onder andere het magnetisch krijtbord, krijtstickers magnetisch, krijtstoepborden en het krijtbord steigerhout.

Krijtbord op maat bestellen

Bent u op zoek naar een groot krijtbord of een formaat krijtbord wat er niet bij staat? Uiteraard leveren wij ook krijtborden op maat! Kijk op onze 'Krijtbord op maat' pagina voor de mogelijkheden.

Garantie en defecten

Signerie hecht grote waarde aan de kwaliteit van zijn assortiment en het verbeteren ervan. Om u als klant te verzekeren van een kwaliteitsproduct, geldt op al onze producten een standaard garantieperiode van twee jaar. Wanneer u een defect product heeft, vragen wij u om het volgende te doen:

Stap 1: 

Maak één of meerdere foto's waarop duidelijk zichtbaar is wat het probleem met uw product is.

Stap 2: 

Stuur uw foto's naar info@signerie.nl en vermeldt duidelijk welk defect u heeft geconstateerd.

Stap 3: 

Onze kwaliteitsafdeling zal uw klacht direct in behandeling nemen. Vervolgens neemt een medewerker van Signerie zo snel mogelijk contact met u op om een Pick-up & Return te regelen voor het defecte product. Er zal tevens een afleverdatum ingepland worden voor het eventueel toesturen van een vervangend product. 

 

 

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.