Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Zoekt u een krijtbord?

Welkom bij de Krijtbordenhandel van Signerie, dé specialist op het gebied van krijtborden. In onze webshop vindt u alles wat u zoekt: een krijtbord, een magnetisch krijtbord, krijtbordjes, krijtstiften en nog veel meer! Ideaal te gebruiken voor thuis, op kantoor of in horecagelegenheden. Wilt u een krijtbord buiten gebruiken? Dit kan ook!

Krijtborden in diverse soorten en maten

Elk krijtbord van Signerie komt in vele soorten en maten. Zo vindt u er onder andere het magnetisch krijtbord, krijtstickers magnetisch, krijtstoepborden en het krijtbord steigerhout.

Krijtbord op maat bestellen

Bent u op zoek naar een groot krijtbord of een formaat krijtbord wat er niet bij staat? Uiteraard leveren wij ook krijtborden op maat! Kijk op onze 'Krijtbord op maat' pagina voor de mogelijkheden.

Ruilen & Retourneren

Is uw product beschadigd, of komt het niet overeen met wat u had verwacht? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Volg voor ruilen & retourneren het volgende stappenplan:

Stap 1:

Neem per telefoon of mail contact op met Signerie om aan te geven wat er geruild of geretourneerd moet worden.

Het team van Signerie is bereikbaar onder:

Stap 2:

Onze klantenservice regelt een pick-up & return bij een van onze vervoerders. De kosten zijn conform wat de vervoerder rekent voor het betreffende pakket. De vervoerder haalt vervolgens het pakket bij u op, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Eventuele schade tijdens het retour transport is dan voor onze rekening.

Stuurt u het pakket zelf retour, dan is eventuele schade die door de vervoerder wordt veroorzaakt voor uw eigen rekening. Uiteraard kunt u overleggen met de vervoerder wat er mis is gegaan. Wij raden aan het transport bewijs altijd 14 dagen te bewaren.

Stap 3:

Nadat ons magazijn het pakket heeft ontvangen, wordt dit gecontroleerd. Na de controle wordt uw bestelling afgehandeld conform de afspraak die met u is gemaakt. Bij terugbetaling ontvangt u via de mail een creditnota. Hiermee is de bestelling afgehandeld.

 

 

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.