Header Signerie 10 Euro verzending

Krijtsticker Magnetisch 50x100cm

€ 27,89
Krijtsticker Magnetisch 50x100cm
Excl. BTW: € 27,89 Incl. BTW: € 33,75
In voorraad

Voordelen

Type: Krijtsticker Magnetisch
Formaat: 50x100 cm
Dikte: 1 mm
Beschrijfbaar: Krijtstiften

De Krijtsticker Magnetisch in de maat 50x100cm is ideaal te gebruiken als krijtbord. Met een krijtstift kunt u uw belangrijkste boodschappen en mededelingen op de krijtsticker schrijven. Tegelijkertijd is de sticker ideaal voor kinderen om op te tekenen en kleuren.

Het mooie aan de magnetische krijtsticker is dat u er met magneetjes van alles op kunt plakken. Dit maakt magnetische krijtstickers tot unieke en veelzijdige producten die u op allerlei egale oppervlaktes kunt plakken. Let op: memomagneten zijn niet geschikt. Ons advies is om te werken met glassboard magneten.

Met een vochtige doek kunt u de Krijtsticker Magnetisch 50x100cm gemakkelijk schoonmaken, zodat de weg vrij is voor nieuwe woorden, zinnen en tekeningen.

Zoekt u een speciale maat? Geen probleem, want wij leveren ook maatwerk. Voor een passende offerte kunt u mailen naar verkoop@signerie.nlLet op: maximale breedte van onze krijtstickers magnetisch is 100cm.

Voor u wellicht ook interessant

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.