Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Zoekt u een krijtbord?

Welkom bij de Krijtbordenhandel van Signerie, dé specialist op het gebied van krijtborden. In onze webshop vindt u alles wat u zoekt: een krijtbord, een magnetisch krijtbord, krijtbordjes, krijtstiften en nog veel meer! Ideaal te gebruiken voor thuis, op kantoor of in horecagelegenheden. Wilt u een krijtbord buiten gebruiken? Dit kan ook!

Krijtborden in diverse soorten en maten

Elk krijtbord van Signerie komt in vele soorten en maten. Zo vindt u er onder andere het magnetisch krijtbord, krijtstickers magnetisch, krijtstoepborden en het krijtbord steigerhout.

Krijtbord op maat bestellen

Bent u op zoek naar een groot krijtbord of een formaat krijtbord wat er niet bij staat? Uiteraard leveren wij ook krijtborden op maat! Kijk op onze 'Krijtbord op maat' pagina voor de mogelijkheden.

Krijtbord op maat

Heeft u speciale wensen of wilt u uw krijtbord customizen? Met een krijtbord op maat van Signerie is bijna alles mogelijk!

 

Aan u de keuze

Naast de vele verschillende formaten waarin wij krijtborden aanbieden, maken wij ook krijtborden op maat. Wilt u een groot krijtbord dat extra opvalt of juist krijtborden in een klein formaat? Wij laten de keuze aan u!

 

Talloze mogelijkheden

Het assortiment van Signerie biedt naast het op maat maken van krijtborden vele combinatiemogelijkheden. Zo is het mogelijk om van het Krijtbord Vintage een magnetisch krijtbord te maken of om uw krijtbord te bestellen inclusief een sticker van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.  

 

Neem nu contact met ons op!

Heeft u interesse in een op maat gemaakt krijtbord? Stuur dan een e-mail naar verkoop@signerie.nl met daarin de volgende informatie:

- Afmeting: binnen- of buitenmaat
- Speciale wensen
- Het aantal
- Uw verzend- en facturatiegegevens

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.