Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Zoekt u een krijtbord?

Welkom bij de Krijtbordenhandel van Signerie, dé specialist op het gebied van krijtborden. In onze webshop vindt u alles wat u zoekt: een krijtbord, een magnetisch krijtbord, krijtbordjes, krijtstiften en nog veel meer! Ideaal te gebruiken voor thuis, op kantoor of in horecagelegenheden. Wilt u een krijtbord buiten gebruiken? Dit kan ook!

Krijtborden in diverse soorten en maten

Elk krijtbord van Signerie komt in vele soorten en maten. Zo vindt u er onder andere het magnetisch krijtbord, krijtstickers magnetisch, krijtstoepborden en het krijtbord steigerhout.

Krijtbord op maat bestellen

Bent u op zoek naar een groot krijtbord of een formaat krijtbord wat er niet bij staat? Uiteraard leveren wij ook krijtborden op maat! Kijk op onze 'Krijtbord op maat' pagina voor de mogelijkheden.

Wat is een krijtbord?

Een krijtbord is een creatieve oplossing om met behulp van krijtjes en/of krijtstiften simpel en overzichtelijk uw klanten te informeren over uw diensten. Krijtborden lenen zich ook perfect voor kantoor-en thuisgebruik als mededelingenbord.

Hoe worden onze krijtborden gemaakt?

De krijtborden van de krijtbordenhandel worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in Nederland. Dit geeft onze krijtborden hun unieke uitstraling en garandeert een kwalitatief hoogstaand product. Onze krijtborden zijn verkrijgbaar met of zonder omlijsting

Wij bieden krijtborden aan in verschillende vormen en afmetingen. Het is bovendien ook mogelijk om uw krijtborden op maat te bestellen. Onze krijtborden zijn gemaakt van duurzame krijtplaten waardoor u gegarandeerd lang plezier hieraan zult beleven.

Populaire Krijtborden:

Krijtstoepbord Vintage Krijtstoepborden Vintage Krijtborden

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.