Gratis verzending vanaf €75,-

Krijtjes of krijtstiften

4 mei 2018

Krijtjes of krijtstiften

Je kent het wel, je wilt beginnen met het beschrijven van uw krijtbord en de twijfel slaat toe. Kies je voor het gebruik van traditionele krijtjes of toch voor de moderne krijtstiftjes? Hoewel het gebruik van krijtjes wel erg vertrouwd voelt heeft het gebruik van krijtstiften wel erg veel voordelen.

Zo loopt bij krijtjes de kans dat er na een regenbui niets meer over is van jouw creatie. Krijtstiften kunnen iets beter tegen de regen. Ook blijft de punt van je krijtstift langer in dezelfde vorm, waardoor de dikte van de schrijflijn hetzelfde blijft. Een ander voordeel is dat een krijtstift, in tegenstelling tot een krijtje, de inkt netjes verdeeld waardoor een mooie strakke lijn ontstaat. En misschien het belangrijkste, geen vieze handen meer.

Zowel krijtjes als krijtstiften zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. Maar alleen met de felle en diepe kleuren van een krijtstift krijgt je krijtbord een vrolijke en kleurrijke tekening die echt spreekt. Speciaal voor deze kleurrijke tekeningen hebben wij voordeelsets samengesteld van 5 kleuren. Deze is verkrijgbaar als krijtstiften 5 kleuren set 5mm en de krijtstiften 5 kleuren set 15mm welke een wat dikkere schrijfpunt heeft voor grotere tekeningen of handschriften.

Krijt vs krijstiften

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.