Gratis verzending vanaf €75,-

Bent u op zoek naar een krijtbord op maat?

6 juli 2017

Bent u op zoek naar een krijtbord op maat?

Op zoek naar krijtborden op maat? Wij maken het voor u! Met ons uitgebreide assortiment, eigen lijstenmakerij en printafdeling heeft u ontelbare mogelijkheden, om een krijtbord volledig naar wens te laten maken en zijn krijtborden op maat geen probleem voor ons. Ook als u naar iets bijzonders op zoek bent, maar u nog niet iets concreets voor ogen hebt, helpen wij u verder. Ons deskundige team met creatieve ideeën staat altijd voor u klaar om u te helpen en met u mee te denken.

Krijtborden op maat laten maken

Vrijwel alle krijtborden uit ons assortiment zijn op maat te maken. Van een afwijkend formaat van een krijtbord original, tot een speciaal krijtbord steigerhout met een op maat gemaakte lijst. Doordat wij de meeste producten zelf produceren, kunnen wij voordelig en snel aan uw specifieke wensen voldoen.

Design it yourself - krijtbord op maat

Bent u op zoek naar een krijtbord op maat en wilt u zelf creatief aan de slag? Bekijk onze Design it yourself artikelen. Deze krijtstickers zijn de uitgelezen kans om de designer in uzelf de vrije loop te laten. U kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk. Van speciale uitgesneden vormen en tot bijzondere designs.

Krijtborden op maat aanvragen

Wilt u graag krijtborden op maat aanvragen, of heeft u nog vragen over maatwerk krijtborden? Aanvragen kunt het beste met uw gegevens en wensen mailen naar: verkoop@signerie.nl en wij helpen u verder. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken op: 085-4890032

Krijtbord op maat

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.