Gratis verzending vanaf €75,-

krijtbord niet weg te denken uit horeca

16 december 2016

Krijtbord niet weg te denken uit de horeca

Het krijtbord is niet meer weg te denken uit de horeca en dat is niet zo raar. De eigenschappen van een krijtbord lenen zich perfect voor de horeca. Reclame's zijn eenvoudig weer te geven en te vervangen. Door creatief te zijn met krijtstiften, maakt u zelf eenvoudig uw unieke boodschap om de aandacht te trekken

Verschillende soorten krijtborden

Krijtborden zijn verkrijgbaar in vele soorten, voor iedere horeca gelegenheid zijn er een bijpassende krijtborden. De handgemaakte krijtborden steigerhout passen perfect in restaurants en cafe's met een klassieke uitstraling. Bijzonder en modern zijn de krijtborden magnetisch welke zowel te beschrijven is, als met magneten te gebruiken is. Wat in geen enkele horeca zaak zal misstaan zijn onze krijtstoepborden, waarbij ons krijtstoepbord steigerhout er met kop en schouders bovenuit steekt. 

Uw krijtbord op maat?

Wilt u met uw krijtbord iets bijzonders en iets anders dan de standaard krijtborden? Bij ons is het mogelijk om uw krijtbord op maat te laten maken. Naast de keuze uit verschillende maten en lijsten, is het ook mogelijk om uw krijtbord te voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Bekijk onze krijtbord op maat pagina voor de mogelijkheden.

Horeca Krijtbord

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.