Gratis verzending vanaf €75,-

Ontwerpen met Krijtbord op Maat

10 september 2015

Krijtbord op Maat

Onze Krijtbord op Maat pagina is sinds kort nog handiger, zodat we u beter van dienst kunnen zijn. U kunt bij Signerie uw eigen ontwerper zijn. Zo hoeft u zich niet aan te passen aan het marktaanbod, want wij passen ons aan aan u!

Customizing

Wij bieden u de mogelijkheid om een krijtbord te laten maken,dat exact past bij wat u zoekt. Zo hoeft u nooit voor minder te settelen dan wat u echt wilt. Zoekt u een krijtbord dat precies in een bepaalde hoek past? Dan bent u bij ons aan het correcte adres. Naast grote en indrukwekkende krijtborden, kunt u ook denken aan kleine krijtbordjes die u misschien in veelvoud wilt combineren voor een uniek effect.

Combineren

U kunt er ook voor kiezen om de kwaliteiten van onze verschillende krijtborden met elkaar te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een ambachtelijk Krijtbord Vintage bij ons laten maken met een magnetisch krijtbord erin. Wij kunnen het krijtbord ook met uw bedrijfslogo bestickeren. Uw keus, uw regels.

Ons team

Wij maken uw krijtborden zelf, vaak letterlijk met de hand. Ons productieteam bestaat uit vakmensen, die weten wat ze doen. Zij kunnen uw droomkrijtbord werkelijkheid laten worden, vers uit eigen shop.

Twijfelt u of uw idee of ontwerp past qua formaat en gelegenheid? Of wilt u advies om inspiratie op te doen? Ons professionele ontwerpteam staat voor u klaar met raad. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina Krijtbord op Maat.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.