Gratis verzending vanaf €75,-

Krijtbord voor buiten aan de muur

11 mei 2017

Krijtbord voor buiten aan de muur

Een krijtbord voor buiten aan de muur is niet alleen leuk voor kinderen om op te tekenen, het is ook nog eens bijzonder decoratief. Bij ons heeft u een enorme keuze uit verschillende formaten, dus waar u het krijtbord voor buiten ook voor wilt gebruiken, wij hebben altijd een passend formaat. 

Hang bijvoorbeeld meerdere krijtborden op in het formaat 30x40 en maak een leuke collage, met verschillende tekeningen of spreuken. Ook is het erg leuk om bijvoorbeeld een krijtbord voor buiten 80x120 aan uw schuurdeur op te hangen, dit zorgt voor een leuk en speels effect.

Wilt u uw tuin voorzien van iets echt opvallends, of heeft u graag de ruimte om te tekenen of te schrijven? Wij verkopen het krijtbord voor buiten in een maximaal formaat van 122x244cm, ruimte genoeg voor al uw creaties.

Krijtbord voor buiten eenvoudig te bevestigen

U kunt het krijtbord voor buiten eenvoudig bevestigen, aan de muur van uw tuinhuisje. Door de meegeleverde schroefjes en pluggen, hoeft u enkel nog zelf een paar gaatjes te boren. Op deze manier kunt u er zelf voor kiezen, waar en hoe u het bord ophangt. Wilt u liever geen gaten, of bent u op zoek naar een chique manier om het bord op te hangen? U kunt ook kiezen om het bord vast te kitten, of gebruik te maken van afstandhouders.

Krijtbord voor buiten 90x120

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.