Gratis verzending vanaf €75,-

Zoekt u een krijtbord voor buiten?

23 maart 2017

Zoekt u een krijtbord voor buiten?

De lente is begonnen en dat geeft iedereen weer de kans om heerlijk in de tuin te genieten. Wel zo leuk om uw tuin te decoreren met een prachtig krijtbord voor buiten. Nu kunt u proberen een krijtbord voor binnen met mooi weer aan uw buitenmuur te bevestigen, maar helaas blijft het niet altijd mooi weer in Nederland. Nogal zonde van uw krijtbord als deze beschadigd.

Dé oplossing: buiten krijtborden

Maar daar heeft Krijtbordenhandel dé oplossing voor. Als een van de weinigen leveren wij krijtborden die bestendig zijn tegen regen. Deze speciale krijtborden zijn bewerkt met een beschermlaag waardoor deze ook in minder mooi weer zijn kwaliteit behoudt.

Bevestig uw krijtbord aan de muur

Om het eenvoudig te maken krijgt u bij uw krijtbord schroeven en een handleiding meegeleverd. Hierdoor is het eenvoudig het krijtbord op diverse manieren te monteren. Zo kunt u het krijtbord aan de muur bevestigen zoals u dat zelf wenst.

Ziet u in ons assortiment niet het formaat krijtbord dat u zoekt? Of heeft u een speciale vorm nodig? Bij Krijtbordenhandel is bijna alles mogelijk. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.