Gratis verzending vanaf €75,-

Superhandig Magnetisch Krijtbord

5 oktober 2016

Superhandig Magnetisch Krijtbord.

Een krijtbord wordt veel gebruikt voor het opschrijven van boodschappen of een leuke tekst. Maar wat doe je met de leuke krantenknipsels die je hebt uitgeknipt of de kaarten die je hebt ontvangen? De oplossing hebben wij voor u in het magnetisch krijtbord.

Met het magnetisch krijtbord heeft u de mogelijkheid om het goede van twee te combineren in één bord. Namelijk het magnetische om iets te bevestigen en het beschrijfbare om er een leuke tekst op te zetten. Zo kunt u doormiddel van magneten foto’s bevestigen op het magnetisch krijtbord. Erg leuk om op te hangen als collage en er leuke teksten omheen te schrijven met krijtstiften.

Magnetisch krijtbord van Steigerhout

Om het helemaal af te maken hebben we het magnetisch krijtbord uitgerust met een stoere steigerhouten lijst. Deze is in twee kleuren leverbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld het magnetisch krijtbord steigerhout 70x90cm in een stoere houtlook. Deze is ook leverbaar in de kleur wit en dit is het magnetisch krijtbord steigerhout wit 70x90cm.

Maatwerk kan natuurlijk ook

Wil u graag een krijtbord met een aparte maat of met een andere lijst bestellen? Wij maken onze krijtborden met de hand. Daardoor is het altijd mogelijk om maatwerk te leveren. Bekijk de mogelijkheden op onze Design it Yourself pagina.

Magnetisch Krijtbord in de woonkamer

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.