Gratis verzending vanaf €75,-

Multifunctionele krijtborden

11 januari 2016

Multifunctionele krijtborden

Bij Signerie vindt u verschillende krijtborden, elk met een eigen charme. Maar wat als u nu een krijtbord kon aanschaffen dat veel meer voor u kan betekenen?

Wanneer u kijkt naar onze Krijtborden Magnetisch, weet u wat we bedoelen. Deze krijtborden kunt u op verschillende manieren gebruiken. U kunt uw boodschappen en berichten met krijt of krijtstiften noteren en zo delen met anderen. Of u kunt uw briefjes en tekeningen met magneten aan het krijtbord bevestigen.

Op deze manier kunt u variëren in uw manier van informatie delen en hierin origineel blijven.

Magnetisch krijtbord vintage

Zoekt u een stijlvol krijtbord met een magnetisch oppervlak? Neem dan een kijkje bij ons Magnetisch Krijtbord Vintage 70x90cm. Dit krijtbord is ideaal voor thuis en in de horeca en kan de aandacht van derden op verschillende manieren trekken. Met zijn mooie, steigerhouten omlijsting is dit krijtbord een must have.

Magnetisch krijtbord basic

Heeft u een simpel model krijtbord nodig dat u op meerdere manieren kan gebruiken? Ons Magnetisch Krijtbord Basic 60x80 is dan ideaal. Dit sobere krijtbord is perfect om zelf op te leuken met kleurrijke krijtstiften of magneten.

U vindt onze Krijtborden Magnetisch in verschillende maten in de Krijtbordenhandel.

Voor vragen of advies kunt u mailen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.