Gratis verzending vanaf €75,-

Nieuw Kinder Krijtborden

3 augustus 2017

Nieuw Kinder Krijtborden

Ons assortiment is nu nog uitgebreider! Nieuw Kinder Krijtborden in diverse soorten en maten. Wij hebben een leuke kinderspeeltafel van steigerhout met daarbij horende kinderstoelen. Daarnaast hebben wij een educatief bord, krijtbord huis en een waanzinnig krijtbord luchtballon.

Krijtbord speeltafel

Laat uw kind schooltje spelen met een echt steigerhouten krijtbord speeltafel. Aan ons multifunctionele speeltafel kan uw kind ook leuk met zijn of haar speelpoppen spelen. Het kan allemaal met het krijtbord zowel buiten als binnen. Leuk in combinatie met onze steigerhouten kinderstoelen.

Krijtbord Huis Steigerhout

Leuk om in iedere kinderkamer te plaatsen ons krijtbord huis steigerhout. Het bijzondere krijbord is in zowel wit als grijs steigerhout verkijgbaar en kan dienen als teken- en reminder bord voor uw kinderen. Het is eenvoudig schoon te maken en door de unieke schoorsteen kan uw kind zijn stiften en krijtjes kwijt.

Krijtstoepbord Kids

Wilt u dat uw kind zowel zijn creatieve kant ontwikkeld en educatief bezig is, kies dan voor ons krijtstoepbord kids. Doordat 1 kant blanco is kan uw kind hier zijn creatieve kant tonen. Maar het leuke aan dit bord is dat de andere zijde voorzien is van leuke spelletjes en de mogelijkheid is om te leren schrijven. Dit zorgt voor uren speel plezier voor uw kinderen.

Krijtsticker Luchtballon

En tot slot hebben wij ook een uniek krijtsticker luchtballon met een echt eikenhouten mandje. Plak de sticker in de kinderkamer en zorg dat uw kind weg kan dromen tussen de wolken die worden meegeleverd.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.