Gratis verzending vanaf €75,-

Passie voor krijtborden

14 augustus 2015

Passie voor krijtborden

We zijn ontzettend trots om onze nieuwe webshop Krijtbordenhandel aan u te mogen presenteren. We hebben er met ons hele team met veel plezier aan gewerkt en dat is te zien! Het is een kleurrijke webshop geworden met boordevol nieuwe producten.

Mogelijkheden op het gebied van ontwerp

Inspiratie

Veel van deze nieuwe krijtborden hebben we zelf gemaakt. Soms gingen we met stokjes en plakband aan het werk om de rest van het team meteen een indruk te geven van wat er in ons hoofd speelde. Want zo zijn wij: een idee wordt zo snel mogelijk omgezet in iets tastbaars. En dat tastbare leidt tot een mooi, nieuw product.

Personal touch

Toen we aan krijtbordenhandel.nl begonnen, waren we het allemaal eens over één ding: we wilden écht mooie krijtborden maken, waarbij de prijs en kwaliteit in harmonie met elkaar waren. Hierbij stond het ambachtelijke en de personal touch op de eerste plaats. Zowel de uwe, als de onze.

Mogelijkheden op het gebied van ontwerp

Krijtborden zijn een klassieke en persoonlijke manier van een boodschap overbrengen, zoals het schrijven van een brief. Het laat de zorg zien die u draagt voor uw mededelingen en klanten. Wij hebben krijtborden gemaakt die dit klassieke behouden, zoals de Vintage -lijn. We hebben ook krijtborden die de persoonlijke boodschappen in een moderner jasje presenteren, zoals de Glassboards. Ook geven we u de gelegenheid om uw eigen ontwerper te zijn met onze Design it Yourself –lijn. En nog veel meer. Kan het nog persoonlijker?

Er is veel keus en het ene product is het andere niet. Maar in kwaliteit en vakmanschap vormen ze een eenheid. Neem een kijkje in onze gloednieuw shop en ervaar het zelf! Laat u ons weten wat u ervan vindt?

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.