Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Zoekt u een krijtbord?

Welkom bij de Krijtbordenhandel van Signerie, dé specialist op het gebied van krijtborden. In onze webshop vindt u alles wat u zoekt: een krijtbord, een magnetisch krijtbord, krijtbordjes, krijtstiften en nog veel meer! Ideaal te gebruiken voor thuis, op kantoor of in horecagelegenheden. Wilt u een krijtbord buiten gebruiken? Dit kan ook!

Krijtborden in diverse soorten en maten

Elk krijtbord van Signerie komt in vele soorten en maten. Zo vindt u er onder andere het magnetisch krijtbord, krijtstickers magnetisch, krijtstoepborden en het krijtbord steigerhout.

Krijtbord op maat bestellen

Bent u op zoek naar een groot krijtbord of een formaat krijtbord wat er niet bij staat? Uiteraard leveren wij ook krijtborden op maat! Kijk op onze 'Krijtbord op maat' pagina voor de mogelijkheden.

Persoonlijk advies bij Signerie

Naast de grote diversiteit in webshops, beschikt Signerie ook over een team van productexperts. Dit team van experts heeft alle kennis in huis om u te voorzien van het beste advies. Voor tips en adviezen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via verkoop@signerie.nl of  telefonisch via 085-4890032.

 

Goedkoper uit met persoonlijk advies

Het standaard assortiment biedt in bijna iedere situatie een uitkomst voor iedereen. Toch zijn er soms specifieke wensen waarmee een product net iets beter aansluit op de wensen van u als klant. Bij Signerie werken wij volgens het motto: sta je altijd voor je klant paraat, dan weet je dat tevredenheid garant staat. Werkende volgens dit motto maakt Signerie onderscheidend in de markt. Een betrouwbare partner waar klanten met plezier producten afnemen.

 

Bezoek ook onze showroom

Wilt u langskomen om de grote diversiteit aan producten te bekijken voordat u deze aanschaft? U bent van harte welkom in ons centrale magazijn in Pijnacker. U kunt hiervoor vooraf contact opnemen met ons verkoopteam via verkoop@signerie.nl of  telefonisch via 085-4890032.

 

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.